dfc world

Education is OURS! 2. modul

|

|

Ukoliko sanjaš o boljem obrazovanju, onome koje je povezano sa stvarnim životom i zasnovano na stvarnim potrebama učenika, pozivamo te da učestvuješ u projektu Education is OURS!

Ukoliko si propustio/la prvi modul treninga, možeš se uključiti u drugi kako bi naučio/la da koristiš metodologiju za rešavanje problema – Design For Change i stekneš sertifikat koji će ti doneti novi pogled na svet i zajednicu u kojoj živiš, ali i veoma korisne “meke” veštine poput empatije, kreativnosti, komunikacije i slično!

Nakon obuke, oformi grupu tinejdžera i primeni do kraj školske godine sve što si naučio/la, kao pravi edukator 21. veka. Postani omladinski lider koji će voditi tinejdžere u pronalaženju rešenja za njihove školske probleme i učiniti njihovo školsko iskustvo prijatnim i značajnim.

Odlična vest je i to što ćemo mi pokriti sve troškove učešća (put, smeštaj i hrana tokom obuke), a ti ćeš za svoj rad nakon treninga dobiti honorar od 300 eura, kako bi ti bilo što lakše da novo znanje odmah sprovedeš u delo!

Pogledajte video kako biste doživeli atmosferu prošlogodišnje konferencije u Beogradu i globalnog samita u Dubaiju 2021. godine.

Drugi modul Erasmus+ projekta Education is OURS! održava se u Beogradu od 15. do 18. februara 2024. godine i otvoren je za sve mlade uzrasta od 20 do 30 godina koji žele da se profesionalno posvete  formalnom obrazovanju i unaprede svoje veštine i znanja, kako bi postali edukatori/ke 21. veka spremni/e da motivišu učenike.

Požuri! Ostalo je samo nekoliko dana za prijavu, rok je do 12.02.2024. godine.

Rešenje je uvek bilo u tvojim rukama, a sada imaš i alate da do njega dođeš!

Formular za prijavu

Ukoliko imaš pitanja ili nedoumice, piši nam na: dfcsrbija@gmail.com

Vidimo se!

«
»