dfc world

Događaj Be the Change

,

|

|

Na događaju će biti predstavljeni lokalni i internacionalni projekti na kojima su radili nastavnici i deca tokom protekle godine: “Better together“, “Stories that Matter” i “Be the Change“, finansirani od strane Erasmus+ programa kao i projekat “Školski izazov“, koji Design for Change Srbija organizuje svake godine.

Tridesetoro dece iz Izraela, Irske, Rumunije, Španije i Poljske zajedno sa više od stotinu dece iz cele Srbije učestvovaće u realizaciji ovog događaja koji će biti održan na Engleskom jeziku.Svi torškovi puta i hrane su pokriveni za učesnike događaja i njihove nastavnike.

Događaj “Be the Change”

“Be the Change” (BTC) događaj je manifestacija koja se organizuje svake godine u drugoj zemlji,  na kojoj deca predstavljaju svoje projekte i ideje o promenama koje bi kroz njih inicirala u svojoj zajednici. Ovo je jedinstvena prilika da međusobno upoznamo mlade pokretače promena širom sveta pružajući im mogućnost ne samo da podele svoje priče, nego i da razmene iskustva i znanja.

Atmosfera na ovim događajima-proslavama puna je pozitivne energije i motiviše svakog učesnika razvijajući svest o tome da naša deca zaista mogu da utiču na promene u svetu!

Ovo je jedinstvena prilika da se inspirišete i da se upoznate sa konkretnim rezultatima prošlogodišnjih Design for Change projekata kao i da saznate kako možete i vi da se uključite u novi “Školski izazov”.

Bila bi nam čast da Vas ugostimo na našem globalnom događaju i zajedno podržimo aktivizam mladih što sa naših prostora, to i iz celog sveta.

Formular za prijavu
«
»