dfc world

Izabran predstavnik “Be the Change” konferencije!

|

|

Projekat TiPiDi – Tim za prevenciju diskriminacije, O.Š. “Zdravko Gložanski” iz Bečeja je izabran kao predstavnik “Be the Change” konferencije.

Sve čestitke za TiPiDi!

Izglasali ste projekat koji šaljemo na BTC konferenciju u Maleziju!
Više od 50% vas je reklo da vam se najviše dopada projekat koji je realizovala Osnovna škola “Zdravko Gložanski” iz Bečeja. Oni su sastavili tim dece za prevenciju diskriminacije (TiPiDi) i “živu biblioteku”. “Živa biblioteka” sa 13 živih knjiga promoviše ljudska prava, inkluziju i toleranciju!

Hvala svima koji su učestvovali u školskom izazovu i koji su glasali, a posebne čestitke timu iz Bečeja na ovom sjajnom projektu koji dobija priliku da otputuje na BTC konferenciju u Maleziju! Hvala deci koja su učestvovala u izradi projekata i doprinela promenama u lokalnoj zajednici i šire!

Ove inspirativne reči Margarite Berček, psihološkinje iz Osnovne škole “Zdravko Gložanski”, delimo sa vama: “Design for Change izazov je neverovatno pokrenuo učenike sa kojima sam radila, realizovali smo fantastične stvari u interesu sve dece, nastavnika i roditelja u školi i šire, iskustvo je veoma pozitivno i svaki novi oblik rada sa učenicima motiviše i mene, a posebno učenike da budu aktivni, kreativni i da naprave talase promena koji utiču na veliki broj ljudi oko nas”.

Nadamo se da će vas motivisati da se i vi prijavite za novi školski izazov!
Pogledajte još jednom TiPiDi projekat!

TiPiDi – Tim za prevenciju diskriminacije, O.Š. “Zdravko Gložanski”, Bečej

«
»